Λάδια μηχανής
Προϊόντα & Υπηρεσίες

Προϊόντα

Η Motor Oil παράγει και διαθέτει πετρελαιοειδή προϊόντα και λιπαντικά που πληρούν τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές. Η εταιρεία αξιοποιώντας τα σύγχρονα διυλιστήρια Κορίνθου, δυναμικότητας 186.000 βαρελιών ανά ημέρα, παράγει ευρύ φάσμα προϊόντων, από υγραέρια, βενζίνες και μεσαία κλάσματα έως μαζούτ, ασφάλτο, παραφίνη, θειάφι και λιπαντικά, και διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία για να παράγει ειδικά προϊόντα (specialties) σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών.

Στο βιομηχανικό συγκρότημα της Motor Oil, εγκατεστημένο στο εμπορικό σταυροδρόμι της ανατολικής Μεσογείου, διατίθεται επίσης αποθηκευτική δυναμικότητα 2,5 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων που εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες των διυλιστηρίων αλλά και υποστηρίζει συμφωνίες αποθήκευσης πρώτων υλών και προϊόντων ή και κατεργασίας/ανταλλαγής αυτών.

Η λειτουργία των διυλιστηρίων εξυπηρετείται μέσω 5 προβλητών στον ιδιόκτητο λιμένα της εταιρείας, ο οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και ULCC δεξαμενόπλοια, ένας από τους λίγους λιμένες της Μεσογείου που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Επιπλέον, μέσω του σταθμού φόρτωσης βυτιοφόρων οχημάτων τα προϊόντα της Motor Oil παραδίδονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και την περιοχή της ευρύτερης Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Motor Oil μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] ή επισκεφθείτε τη σελίδα με τις επαφές μας.

Βυτιοφόρο όχημα

Τιμές Αδειούχων Λιανικής Εμπορίας

Διαβάστε Περισσότερα