Τα διυληστήρια της Motor Oil το βράδυ φωτισμένο
Εταιρεία

Οργανωτική Δομή

Διοικητικό Συμβούλιο & Διευθυντικά Στελέχη

People
Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος

Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης

Γεννήθηκε το 1933. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων εντάχθηκε στη δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού από όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του επίτιμου υποναυάρχου. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Εταιρείας και επικεφαλής της διοίκησής της από το 1972. Πέραν της Motor Oil έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ

Ιωάννης Β. Βαρδινογιάννης

Γεννήθηκε το 1962. Σπούδασε Οικονομικά στο VASSAR COLLEGE. Το 2005 εξελέγη Αντιπρόεδρος Δ.Σ. θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Ιωάννης Κοσμαδάκης

Γεννήθηκε το 1952 και είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1978.

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Πέτρος Τζαννετάκης

Γενικός Διευθυντής Οικονομικών. Γεννήθηκε το 1955. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Surrey και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές του με θέμα τα Οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο του Sussex. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1986 ενώ εκτελεί επίσης χρέη οικονομικού συμβούλου/συντονιστή για τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Μη εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ

Δημοσθένης Ν. Βαρδινογιάννης

Γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Business στο Georgetown University. Συμμετέχει στο Δ.Σ. εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους.

Μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ

Γεώργιος Αλεξανδρίδης

Γεννήθηκε το 1930 και σπούδασε οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε). Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Motor Oil, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας, και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Εκτελεστικό μέλος Δ.Σ

Θεοφάνης Βουτσαράς

Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού. Γεννήθηκε το 1963. Είναι απόφοιτος του Boston College (USA) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του London School of Economics (UK) με εξειδίκευση σε Βιομηχανικές Σχέσεις & Διοίκηση Προσωπικού. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις. Εργάζεται στην Motor Oil από το 2010 και εξελέγη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. τον Ιανουάριο 2011.

Εκτελεστικό μέλος Δ.Σ

Μιχαήλ Στειακάκης

Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου. Γεννήθηκε το 1955. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 1982.

Μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ

Νίκη Στουφή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Northeastern University, Βοστώνης, και του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Ζυρίχης (ETH), με ειδίκευση στην Οργάνωση Παραγωγής. Απασχολείται από το 1990 σε διάφορες θέσεις που άπτονται θεμάτων οργάνωσης και ανάπτυξης (business development). Επιπλέον είναι αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Motor Oil.

Μη εκτελεστικό – ανεξάρτητο μέλος Δ.Σ

Αναστάσιος Τριανταφυλλίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1954, υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό από το οποίο αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιναυάρχου το 1985. Έκτοτε εργάστηκε σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό και πετρελαϊκό κλάδο.

Μη εκτελεστικό – ανεξάρτητο μέλος Δ.Σ

Αντώνιος Θεοχάρης

Γεννήθηκε το 1933. Έχει αποκτήσει Master’s σε Management Studies από το NWC (Η.Π.Α.). Έχει εμπειρία σε διοικητικές θέσεις σε εταιρείες ναυτιλίας και μαζικής ενημέρωσης.

Μη εκτελεστικό – ανεξάρτητο μέλος Δ.Σ

Παναγιώτης Κωνσταντάρας

Γεννήθηκε το 1950. Είναι κάτοχος πτυχίου Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το London School of Economics (UK). Από το 1978 μέχρι το 2011 εργάστηκε στην Citibank Ελλάδος όπου επί σειράν ετών διετέλεσε διευθυντής Ναυτιλιακού τμήματος Πειραιά της Τράπεζας. Συμμετέχει σε Επιτροπές Ελέγχου διαφόρων επιχειρήσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ένα πιστωτικό ίδρυμα. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Motor Oil.

Γενική Διευθύντρια Εφοδιασμού & Εμπορίας

Ρελίνα Κοντογιάννη

Γεννήθηκε το 1962 στη Ν. Αφρική. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται στην εταιρεία από το 1983. Κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση της Διευθύντριας Εμπορίας Αργού και Προϊόντων Πετρελαίου για 30 χρόνια.

Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης

Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1969. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κάτοχος ΜΒΑ (Distinction) από το Warwick Business School και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις σε εταιρίες του ενεργειακού, βιομηχανικού και συμβουλευτικού κλάδου. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2018.

Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής

Νίκος Γιαννακάκης

Γεννήθηκε το 1971. Είναι Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος, κάτοχος Μεταπτυχιακού (MSc) στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων, και απόφοιτος του International Institute for Management Development – IMD (Lausanne, Switzerland). Διαθέτει 15ετή διεθνή εμπειρία σε θέσεις Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή Πληροφορικής σε διακεκριμένους Πολυεθνικούς Ομίλους. Βραβεύθηκε ως ένας από τους 100 κορυφαίους Chief Information Officers για το 2019.

Οργανόγραμμα

Οργανόγραμμα
Το φωτισμένο διυλιστήριο πετρελαίου της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Διυλιστήριο

Διαβάστε Περισσότερα