Αντρας κρατάει αγκαλιά του ένα αγοράκι και το tablet και κοιτάνε το φωτηστικό του δωματίου
Εταιρεία

nrg Supply and Trading S.A.

Η NRG Supply and trading S.A., ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2012 και αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εταιρεία, μετά την εξαγορά του 90% των μετοχών της τον Σεπτέμβριο του 2018, ανήκει στον Όμιλο της Motor Oil, διαμορφώνοντας ένα νέο τοπίο στην αγορά της ενέργειας στην Ελλάδα.

Η nrg Supply and trading S.A. είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη.

Η nrg Supply and trading S.A. είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας που προσφέρει προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης, τα οποία,  εάν συνδυαστούν, μεγιστοποιούν το όφελος του τελικού καταναλωτή.

Το όραμά της εταιρείας είναι ελληνικό αλλά και εξωστρεφές. Επιδιώκει να είναι πάντα μπροστά από την εποχή μας, συντονισμένη με τις διεθνείς εξελίξεις, για να προσφέρει στους πελάτες μια νέα εμπειρία στην παροχή ενέργειας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προγραμμάτων που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές του ανάγκες.

Επικοινωνία

 Λ. Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους

Μαρούσι, 151 26

Επικοινωνία

+ 30 210 960 6091

Fax: +30 210 960 6021

Διαδικτυακός Τόπος
Γενικός Διευθυντής

Αναστάσιος Λωσταράκος

MORE

MORE

Διαβάστε Περισσότερα