27 Ιούλ 2021
λεπτά ανάγνωση

Η Motor Oil βραβεύτηκε με το 2020 Sustained Performance Award

Tο διυλιστήριο της Motor Oil (ΜΟΗ) βραβεύτηκε πρόσφατα από το JIG (Joint Inspection Group) με το βραβείο Sustained Performance Award (SPA) για το 2020 για την άριστη εφαρμογή του διεθνούς προτύπου EI / JIG 1530 (Quality assurance requirements for the manufacturer storage and distribution of aviation fuels to airports), που σχετίζεται με την παραγωγή και διακίνηση αεροπορικού καυσίμου JET A-1.

Το JIG, ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός που ηγείται στην ανάπτυξη τεχνικών Προτύπων (JIG Standards) που καλύπτουν όλη την εφοδιαστική αλυσίδα αεροπορικών καυσίμων από την παραγωγή τους στο διυλιστήριο μέχρι την παράδοσή τους στα αεροσκάφη. Τα πρότυπα του JIG ακολουθούνται από 100 και πλέον οργανισμούς – Μέλη του JIG, που δραστηριοποιούνται σε περισσότερα από 2750 αεροδρόμια σε 100 χώρες, παγκοσμίως.

Το βραβείο SPA απονέμεται μόνον σε μια μικρή ομάδα εταιρειών ανά τον κόσμο, οι οποίες διατηρούν αποδεδειγμένα ένα εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης για τουλάχιστον τρία συνεχόμενα χρόνια, βάσει επαναλαμβανόμενων αξιολογήσεων από ειδικούς επιθεωρητές του JIG και ταυτοχρόνως έχουν επιδείξει υψηλό επίπεδο στην εφαρμογή κουλτούρας ασφάλειας, υγείας και προστασίας περιβάλλοντος κατά την λειτουργία τους.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί αναγνώριση της επένδυσης πόρων και της αφοσίωσης στην ποιότητα από μεριάς της Motor Oil για την εφαρμογή του διεθνούς EI / JIG 1530 στην παραγωγή και διακίνηση του JET A-1 αεροπορικού καυσίμου.

Η Motor Oil δεσμεύεται να συνεχίσει με υπευθυνότητα και συντονισμένες προσπάθειες να διατηρεί κορυφαίες επιδόσεις και στο μέλλον.